Duurzame productie van Coatings

Fortis Coatings: een merk van Baril Coatings

Baril Coatings, producent van Fortis Coatings, is ontwikkelaar van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die heel duurzaam zijn. Baril levert ze wereldwijd aan marine en offshore, OEM en metaalindustrie, staal- en utiliteitsbouw en aan schildersbedrijven.

 

Langdurige bescherming én verantwoord

Baril Coatings wil de beste coatings van de wereld leveren en dat willen we ook nog eens zo duurzaam mogelijk doen. De productie van Baril Coatings is verantwoord en emissiearm door de inzet van biobased grondstoffen, energiebesparing en door het beperken van afval door hergebruik en afvalscheiding. We dringen het gebruik van gevaarlijke stoffen terug, werken aan schone fabrieken, veilige werkplekken en we rijden met elektrische en hybride auto’s. Ook onze producten zijn duurzamer. Onze producten bieden een langdurige bescherming voor iedere ondergrond. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als producent. Alles wat we erin stoppen, willen we er ook weer uithalen. We investeren in nieuwe technieken om emissievrij te kunnen produceren. Onze ambitie is meer bereiken met minder.

 

Over Baril Coatings

Baril Coatings is zo’n 37 jaar geleden in ’s-Hertogenbosch begonnen als verffabriek. Inmiddels is Baril Coatings uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen met 250 medewerkers in 14 Europese landen en de VS en productielocaties in Nederland, de VS en Polen. In 2004 heeft Baril Coatings de activiteiten van Fortis Coatings overgenomen. 

Bezoek de website www.barilcoatings.nl voor meer informatie.

Draai uw apparaat om de website optimaal te bekijken